Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla genelinde etkili olan yağışlı hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kavaklıdere ilçesindeki Göktepe Dağı, yağan karla birlikte tamamen beyaza büründü.

        Ege'nin turizm merkezi Muğla'da kış mevsimi etkisini hissettirmeye başladı. İl genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte şehir merkezlerinde ve alçak kesimlerde yağış görülürken, kentin zirvelerinden kar haberi geldi.

        Muğla'nın en yüksek noktalarından biri olan Kavaklıdere ilçesindeki Göktepe Dağı, akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışının etkisi altına girdi. Gece boyunca devam eden yağışla birlikte dağın zirvesi ve yamaçları kısa sürede beyaza büründü. Kar kalınlığının yer yer 15 santimetreyi bulduğu Göktepe'de, kartpostallık görüntüler oluştu.

        Kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar keyfi yaşanırken, sahil şeridi ve alçak kesimlerde ise yağmurlu hava hakim oldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
        Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa