Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLUKartalkaya'daki otel yangınında hayatını kaybeden Nehir Sarıtaş (15) ve Doruk Sarıtaş'ın (12) isimleri, anneleri Duygu Can tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesine yaptırılan kütüphaneye verildi.

        Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de 21 Ocak'ta çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti, 133 kişi yaralandı. Yangında Yılmaz Sarıtaş (51) ve çocukları Nehir ile Doruk Sarıtaş hayatını kaybetti. Baba ve çocukları için Ankara'da Ahmet Efendi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Yılmaz Sarıtaş ve çocukları Nehir ile Doruk Sarıtaş, kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Nehir ve Doruk Sarıtaş'ın anneleri Duygu Can, Bodrum’un Mumcular Mahallesi'ndeki Fuat Erten İlkokulu'na kütüphane yaptırdı. Kütüphane için açılış töreni düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ile okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kütüphane, 'Nehir ve Doruk Kütüphanesi' ismiyle hizmete açıldı. Açılışta duygu dolu anlar yaşandı. Okul yönetimi, veliler ve öğrenciler, hayırsever Duygu Can'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
        Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa