Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kasım ayı boyunca yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretine yönelik önemli operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 233 şüpheli gözaltına alındı.

        Muğla Narkotik Şube ekiplerinin Kasım ayı boyunca gerçekleştirdiği baskınlarda 5 bin 339 gram esrar, bin 273 gram skunk, 473 gram kokain, 378 gram bonzai,124 gram metamfetamin, 553 adet sentetik ecza,16 adet ecstasy ve 10 adet hassas terazi ele geçirilirken uyuşturucu ticareti ve kullanımı şüphesiyle toplam 233 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 40 kişi tutuklanırken 12 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
        Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa