Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki Muğlaspor, bu sezon evi Muğla Atatürk Stadyumu'nda taraftarıyla buluştuğu ilk maçta Beykoz İshaklıspor'u 3-0 mağlup ederek namağlup liderliği devralırken buruk sevinç yaşadı. Grupta 6 maç sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puana ulaşan Muğlaspor, Uşakspor'u geride bırakarak liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

        Maçtan hemen önce 19 yaşındaki futbolcusu Utkan Konyalı'nın annesi Nilgün Konyalı'nın vefat haberini alan Muğlasporlu futbolcular, teknik ekip ve yönetim galibiyeti genç oyuncusuna armağan etti. Utkan'ın takım arkadaşları attıkları ilk golün ardından genç futbolcunun formasını açtı. Başkan Menaf Kıyanç, bu galibiyeti Utkan için aldıklarını belirterek, büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa