Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA'da 'Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için sabah erken saatlerden itibaren çok sayıda kişi oy kullanmak için sandık başına gitti. Bazı yaşlıların bastonları ile oy kullanacakları yerlere gittikleri görüldü.

        Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de de oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı. Halk, erken saatlerden itibaren sandıklara gitti. Bazı yaşlıların bastonlarla oy kullanmaya gelmesi dikkat çekti. Muğla'da en fazla seçmen ve sandığın yer aldığı ilçe Bodrum oldu. 150 bin 651 kayıtlı seçmenin bulunduğu ilçede 429 sandık kuruldu. 30 sandık ve 8 bin 498 seçmenin bulunduğu Kavaklıdere ise en az sandık ve seçmen sayısının bulunduğu ilçe oldu. İl genelinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen 2 bin 439 sandıkta, 805 bin 393 seçmenin oy kullanacağı, 1747 jandarma ve 2 bin 556 polisin seçim güvenliği için sandık çevresinde görev alacağı belirtildi.(DHA)FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN

        2023-05-28 09:55:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa