Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın turistik ilçesi Marmaris'te gece kulübüne alınmayan 3 kişinin, tartıştıkları görevlilere ve müşterilere bıçakla saldırdığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 14 kişinin yaralandığı olayın görüntülerinde, 2 şüphelinin ellerindeki bıçaklarla mekan çalışanlarına saldırdıkları görüldü. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde ise şüphelilerden birisinin, mekanın önündeki kadını sırtından bıçaklaması yer aldı.

        Olay, önceki gün saat 23.30 sıralarında Marmaris'in Tepe Mahallesi Barbaros Caddesi'nde meydana geldi. Eğlenmek için gece kulübüne giden Ferhat G. Vedat T. ve Kubilay Ö., damsız giremeyecekleri gerekçesiyle görevliler tarafından içeri alınmayınca tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 şüpheli ceplerinden çıkardıkları bıçaklarla önce görevlilere ardından müşterilere bıçakla saldırdı. Bu sırada yakın bölgede bulunan Ferhat G.'nin kardeşi Burkay G. de olay yerine gidip, kavgaya karıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan iş yeri çalışanları Çetin Hortum ve İmdat Hortum ile müşteriler Edanur Püsküllü, Hacer Baydar, Yüksel Güzeldere, Emre Dursun, Mahsum Alar, Remzi Kurum, Muhammed Gürgün, Batuhan Keskin, Tülay Yazıcı, Nilgün Dürtek ve Meryem Budak çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Kavgada aldığı darbelerle, karnında sıvı biriktiği tespit edilen şüphelilerden Burkay G. de ameliyata alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polis ekipleri, Ferhat G., Vedat T. ve Kubilay Ö.'yü yakalayıp, gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        KENDİLERİNİ KORUMKA İÇİN MASA ATTILAR

        Öte yandan olay anı gece kulübünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 2 şüphelinin mekan çalışanlarıyla yaşadıkları arbedenin ardından bellerinden çıkardıkları bıçaklarla, çalışanlardan 1'ine saldırdığı görüldü. Saldırıya uğrayan personelin kendisini korumak için şüpheliye masayı atarak kaçmaya çalıştığı da görüntülerde yer aldı. Bir cep telefonu görüntüsünde ise şüphelilerden birinin, mekanın önünde bekleyen kadını sırtından bıçakladığı görüldü. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Marmaris Cavit AKGÜN

        2023-05-17 15:12:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa