Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)MUĞLA'da, Mustafa Daşdemir'in (41) tahralı saldırısında kucağındaki oğlu Arda (1) ile otomobilden atlayan Songül Daşdemir (37) taburcu edildi. Beyin kanaması geçiren bebeğin hayati tehlikeyi atlattığı ifade edildi. Songül Daşdemir, ifadesinde, olaydan sonra otomobili durdurup yanına gelen eşinin, boğazına dayadığı tahrayla kendisini tekrar ölümle tehdit ettiğini söylediği öğrenildi. Mustafa Daşdemir, tutuklandı.

        Olay, 15 Mayıs'ta saat 21.00 sıralarında, Köyceğiz ilçesinde meydana geldi. Songül Daşdemir ile eşi Mustafa Daşdemir otomobilde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, iddiya göre Songül Daşdemir, Beyobası istikametinden Pınarköy Mahallesi'ne seyir halindeki Mustafa Daşdemir'in kullandığı otomobilden kucağındaki oğlu Arda ile atladı. Durumu gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay yerine gelen sağlıkçıların ilk müdahaleyi yaptığı Songül Daşdemir ile Arda bebek, Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        BİLİNCİ AÇIK

        Songül Daşdemir, tedavisinin ardından taburcu olurken, durumu ağır olan Arda, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Arda'nın hayati tehlikeyi atlattığı, bilincinin açık olduğu bildirildi.

        Jandarmadaki ifadesinde, çıkan tartışmada eşinin kendisine ağaç kesme ve budamada kullanılan tahrayla saldırdığını, kendini korumak için kucağındaki Arda ile otomobilden atlamak zorunda kaldığını söyleyen Songül Daşdemir, daha sonra otomobili durdurup yanlarına gelen Mustafa Daşdemir'in tahrayı boğazına dayayıp, kendisini tekrar ölümle tehdit ettiğini ifade ettiği öğrenildi.

        Jandarmanın gözaltına aldığı Mustafa Daşdemir, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede 'Cebir ve tehdit' ile 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN

        2023-05-17 13:04:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa