Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’in Silifke ilçesinde etkili olan fırtına, balıkçı barınağında bağlı olan bir gezi teknesinin batmasına neden oldu.
        Silifke ilçesinde dün gece şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Gece yarısı etkisini artıran şiddetli fırtına nedeniyle limanda bağlı bulunan, 130 yolcu kapasiteli ve yaklaşık 25 metre uzunluğundaki Göktuğ isimli gezi teknesi su alarak battı.
        Gece saat 03.:00 sıralarına kadar teknenin normal durduğunu belirten balıkçı Murat Söylemez, "Gece 03.30’dan sonra fırtınamı geldi belli değil. Geldiğimizde gezi teknesinin battığını gördük. Teknenin nasıl böyle olduğunu bilemiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
        Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa