Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Habertürk TV Teke tek yaşar kaya, korkut ulucan, kürt siyaseti, BDP'li milletvekilleri, teke tek, fatih altaylı

        Habertürk Gazetesi yazarı usta gazeteci Fatih Altaylı “Teke Tek”te bu hafta, eski DEP Genel Başkanı Yaşar Kaya ve genetik bilimci-spor genetiği uzmanı Yrd. Doç. Dr. Korkut Ulucan’ı canlı yayında ağırlayacak.

        Kaya’nın konuk olacağı ilk bölümde; “21 yıl sonra hakkındaki tutuklama kararı kaldırılınca Türkiye’ye dönen Yaşar Kaya, HDP için ne düşünüyor?”, “Kürt siyasetiyle ilgili öngörüleri neler?”, “Kürt siyasetçileri yeterli buluyor mu?”, “BDP’li belediye başkanları başarılı mı?” soruları yanıt bulacak.

        İkinci bölümde ise “Erken ölümlerle genlerin bağlantısı ne?”, “Sporcu ölümlerinin önüne nasıl geçilebilir?”, “Yapacağımız sporu, oynayacağımız mevkii belirlemek için genlerden ipucu alınabilir mi?”, “Mesleğimizi seçerken genetik faktörlere bakmalı mıyız?”, “Tarımsal üretimimizi bir anda zıplatmanın yolu genetik biliminden mi geçiyor?” diye Altaylı soracak, Ulucan cevaplayacak.

        13 Mayıs Salı

        Habertürk 21.00

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa