X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Atalay Demirci gösterisinin çalıntı olduğu iddialarına ateş püskürdü.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasının şampiyonu Atalay Demirci’nin gösterilerinde kullandığı diyalogların çalıntı olduğu iddia edilmişti.



Beyaz Tv’de yayınlanan Kenan erçetingöz’le Yüz Yüze programının dün akşamki konuğu Atalay Demirci’ydi. Canlı yayında açık açık Atalay Demirci’ye bu iddialar soruldu. İddiaları kesin bir dille yalanlayan Demirci, "Oradaki gösteride ben toplam 2 saat sahnede kaldım. Ve iddia edilen diyalogların ben nasıl ortaya çıktığını da açık açık söylüyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Çalıntı iddialarını ortaya atanlar karşısında da yasal haklarımı kullanacağım" diye konuştu. Kendisine bir anlamda 'hırsız' muamelesi yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Demirci, konuşmasının tamamı dinlendiğinde çalıntı gibi bir vicdansızlığın yapılamayacağını söyledi.
  • fu
    fuji_imam
    ya bir önceki şahısın da kendi yorumu değil.. amerikan human resources devolepment in 1989 da verdiği iletişim teknikleri konulu konferanstan alınma.. birileri bir şeyi telif hakkı ödeyerek veya telifsiz alabilir.. bir mal herkeste bulunur ancak pazarlama farklılıkları olacaktır... kim iyi pazarlıyorsa [ insanları aldatmadan] o kazanacaktır..
  • ma
    maliatlihan
    atalay kardeşimizi yarışmada izledim ve çok beğendim. bu tür gösteri sanatında önemli olan sunumdur. gerek kendi yazdığımız, gerekse başkasından edindiklerimizi ezberlesek, bunları kaç kişi cem yılmaz gibi, atalay demirci gibi sunabilir? çamur atarak insanları küçük düşürmeye çalışmak hasetlerin ve insanlıktan nasibini almamış olanların yapabilecekleri bir iştir.
TÜM YORUMLARI GÖSTER