KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Atalay Demirci

Atalay Demirci, 8 Temmuz 1976 tarihinde Ankara'nın Nallıhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi'nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır.

1999 yılında ilk kez sahne deneyimini yaşamış ve 2008 itibari ile de Ankara Sanat Evi bünyesinde sahne almaya başlamıştır.

2008'de bir TV kanalında Akıl Küpleri adlı televizyon programının sunuculuğunu yapmış, 2001'de Deli Dumrul filmindeki Tetikçi Bedo karakterini canlandırmıştır.

2013'de bir yetenek yarışmasına katılarak komedyenlik yapmış ve birinci olmuştur. Birinciliğinin ardından adı tüm Türkiye'de duyulmuş ve yine 2013'te Kel Alaka adlı stand-up gösterisine başlamıştır.

2014'te 100 Kişiye Sorduk adlı bir yarışma programı sunmuş, 2015'te bir ses yarışması programında yılbaşı özel bölümünde yarışmıştır.

2015'te Güvercin Uçuverdi adlı sinema filmini yapmış ve filmin ana karakteri olan Yüksel Güvercin'i başrol olarak oynamıştır.

Atalay Demirci'nin sosyal medya hesaplarının bir hacker grubu tarafından ele geçirilmesiyle 29 Temmuz 2016 tarihinde Hakan Şükür ve Enes Kanter ile olan görüşmeleri medyaya yansıtılmış, kendisinin FETÖ mensubu olduğu iddia edilmiş ve 5 Ağustos 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştır.

6 Ağustos'ta Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiş ve "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştır.

Atalay Demirci Haberleri