Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kar maskeli 4 kişinin bir evin kapısını çekiç, balta ve levye ile kırdığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        İpek Mahallesi'ndeki bir evin kapısına saat 02.47 sıralarında giden kar maskeli 4 kişi çekiç, balta ve levye ile vurdukları kapıyı kırıp kaçtı.

        Evde yaşayan aile fertlerinin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

        Ailenin şikayeti üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Zanlıların kapısını kırdıkları aile ile aralarında husumet bulunduğu öğrenildi.

        O anlar, evin bulunduğu kattaki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Görüntülerde, zanlıların saldırıda bulunacakları kata geldiklerinde asansörün kapısının açıldığı, asansörden inmeye çalışan kişiden asansörün kapısını kapatıp uzaklaşmasını istedikleri görülüyor.

        Kayıtlarda, zanlıların kapının üzerindeki güvenlik kamerasını fark edip kırmaya yeltendiği, daha sonra vazgeçip ellerindeki çekiç, balta ve levye ile kapıya vurmaları yer alıyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
        Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa