Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Yavuz, mesajında, sağlıklı yaşamın her insanın temel hakkı olduğuna değinerek, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birinin sağlık hizmetleri olduğunu belirtti.

        İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun özverisiyle sürdürüldüğünü kaydeden Yavuz, Türkiye'nin tıp alanında yaşanan gelişmeler konusunda dünyanın hiçbir zaman gerisinde kalmadığını kaydetti.

        Doktorların ve sağlık çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirdiklerini ifade eden Yavuz, birçok komşu ülke ve Avrupalı hastaların kendilerini Türk hekimlerine güvenerek emanet ettiklerini aktardı.

        Yavuz, "Bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramı'nı kutluyor, hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa