Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN’e gelen Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Jiang Xuebin, ‘Dualı Sultan Gömlekleri’ sergisini gezdi.

        Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Jiang Xuebin, çeşitli ziyaretlere katılmak üzere geldiği Mardin’de Valiliği ziyaret etti. Jiang ve beraberindekiler, Vali Tuncay Akkoyun ile görüştü. Ziyarette, Vali Yardımcısı Hasan Kurt ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ayhan Gök de hazır bulundu.

        Büyükelçi Jiang Xuebin, daha sonra Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi Dilek Sabancı Sanat Galerisi'nde açılan ‘Dualı Sultan Gömlekleri’ sergisini gezdi. Asılları Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi'nde sergilenen padişah gömleklerinin replikalarını inceleyen Büyükelçi Xuebin, tezhip sanatçısı Ayşe Vanlıoğlu'ndan sergi hakkında bilgi aldı. Xuebin, sanatseverlerin beğenisine sunulan eserlerin fotoğraflarını da çekti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
        Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa