Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Eğitim Sen Manisa Şubesi Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı, Salihli'de gerçekleştirildi.

        İsmail Görgülü Başkanlığındaki Salihli Türk EğitimSen yönetiminin ev sahipliği yaptığı il istişare toplantısı Salihli Belediyesi Gümüş Kafeterya da yapıldı.

        Manisa Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hamit Aydın, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Salihli Türk EğitimSen Başkanı Görgülü, onurlu ve dik duruş sergileyen, davasına sahip çıkan Türk EğitimSen üyelerini Salihli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

        20212022 Eğitimöğretim yılının genel bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantı da Türk Eğitim Sen üyeleri, sendikal anlamda fikir alışverişinde bulundu. Gelecek eğitimöğretim yılında neler yapılabileceğini Salihli’de konuştuklarını anlatan Manisa Türk EğitimSen Şube Başkanı Hamit Aydın, gelecek eğitimöğretim yılında yetkiyi almak için ciddi anlamda mücadele edeceklerini söyledi.

        Kayda ve Karaoğlu ziyaret etti

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Genişletilmiş İl İstişare toplantısını Salihli’de gerçekleştiren Türk EğitimSen üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kayda, Manisa Türk EğitimSen Şube Başkanı Hamit Aydın’dan sendika hakkında bilgiler aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa