Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl Belediyesi tarafından bu yıl 789 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "12.Sarıgöl Geleneksel Sultani Üzüm Festivali’’ akış programı Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından basına açıklandı.

        Başkan Necati Selçuk yaptığı açıklamada, "Festivalin ilk günü olan 7 Eylül tarihinde, akşam 21.30’da sanatçılar Ankaralı Serpil ve Hüseyin Kağıt tarafından 'Ankara Gecesi Konseri' şehir stadyumunda verilecek. 8 Eylül tarihinde gün boyu çocuk oyun gurupları, yüz boyama, palyaço, elmahoroz, pamuk şekeri, macun ve balon dağıtımı belediye önündeki havuzlu alanda yapılacak. Ayrıca 21.30’da Buray konseri olacak" dedi.

        Serdar Ortaç ve Doğukan Manço sahnede

        9 Eylül günü saat 16.00 ‘da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü karşılama mehteran gösterisi ile hem kendisinin hem de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuşmasının olacağını ifade eden Başkan Selçuk, "Geleneksel Sultaniye Üzüm Yarışması yapılarak plaketler verilecek. Saat 17.30’da belediye önündeki havuzda üzüm suyu (şıra) yapımına tüm davetliler ve sanatçılar katılacak. 18.30’da protokol ve misafirlerle birlikte festival alanları gezilecek. Saat 21.30’da da şehir stadyumundaki final konserimizde DJ Doğukan Manço ve Serdar Ortaç sahne alacak’’

        Üç gün sürecek olan festivalde 400’ün üzerinde stant talebi olduğunu sözlerine ekleyen Selçuk, herkesi festivale davet ederek dünyaca ünlü sultaniye üzümleri tatmaları tavsiyesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa