Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Demirci ilçesinde halı dokuma fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle söndürüldü.


        Demirci Eski Sanayi Sitesi'ndeki bir halı dokuma fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

        İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

        İtfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle yangın söndürüldü.

        Yangında fabrikadaki halılar, halı yapımında kullanılan malzemeler ve dokuma makineleri zarar gördü.

        Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan ve Belediye Başkanı Erkan Kara fabrikaya giderek firma sahiplerine "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

        Fabrika müdürü Görkem Yiyen, halının hazırlanıp servis edilme bölümünde yangın çıktığını belirterek, "Zararlarımız var. Allah'a şükür, bizi sevindiren can kaybı olmadı. İşletmemizdeki tüm yangın tüpleri ile ilk müdahaleyi yaparak patlama riskini en aza indirdik. Firmamızda yıllık 20 bin metrekare cami ve otel halısı üretimi yapıyoruz. Ağırlıklı olarak yurt dışı ihracatı yapıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
        Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa