Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin "Tüm dünyaya bir mesaj vereceksiniz. İnşallah mesajla birlikte yeni bir güne, yeni bir aydınlığa birlikte uyanacağız. Daha aydınlık ve müreffeh günlere birlikte yürüyeceğiz." dedi.

        Manisa programı kapsamında Soma ilçesinde Cengiz Topel Meydanı'nda seçim otobüsü üzerinden ilçe sakinlerine hitap eden Bakan Kasapoğlu, Türk halkının 14 Mayıs'ta verdiği oylarla tüm oyunları bozduğunu belirtti.

        Bakan Kasapoğlu, milletin iradesinin başlarının tacı olduğunu dile getirerek, "Hep milli iradeye inandık, ona güvendik. Ondan aldığımız güçle bugünlere geldik. Şükürler olsun, bizim en büyük gücümüz sizsiniz. Gençler, bizim en büyük umudumuz sizsiniz. Biz gücümüzü milletten alırız. Biz sırtımızı millete dayarız, milletten ve Allah'tan başka bir güç bilmeyiz." ifadelerini kullandı.

        AK Parti'nin 21 yıldır milletin iradesiyle yürüdüğünü kaydeden Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde size hizmetkar olmayı bir onur vesilesi bildik. Soma'da yaptıklarımız ve yapacaklarımız helali hoş olsun. Spor salonlarımız, yüzme havuzlarımız, statlarımız ve gençlik merkezlerimizle sizlere hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet siyasetimizi güçlendirerek devam edeceğiz." diye konuştu.

        Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'tan kaldığı yerden yoluna devam edeceğini söyledi.

        - Kırkağaç ziyareti

        Bakan Kasapoğlu daha sonra Kırkağaç ilçesine geçti.

        Partisinin ilçe başkanlığı önünde partililere seslenen Kasapoğlu, AK Parti'nin dünyada adaletin ve vicdanın sesi olduğunu vurgulayarak, "28 Mayıs'ta artık top sizde. 28 Mayıs'ta bu topa öyle bir vuracaksınız ki tam 90'dan golü atacaksınız. Tüm dünyaya bir mesaj vereceksiniz. İnşallah mesajla birlikte yeni bir güne, yeni bir aydınlığa birlikte uyanacağız. Daha aydınlık ve müreffeh günlere birlikte yürüyeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa