Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA’nın Alaşehir ilçesinde Durmuş Yüksek (54), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yüksek'in ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

        Olay, saat 19.00 sıralarında Sakarya Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Her ayın ilk yarısında ev kirasını yatıran Durmuş Yüksek, iddiaya göre kirayı yatırmayınca emlakçı evine gitti. Kapıyı çalan emlakçı cevap alamayınca durumu, Sarıgöl ilçesinde yaşayan oğlu C.Y.’ye bildirildi. Eve gelen C.Y. de kapıyı açamayınca ihbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapı itfaiye tarafından açılırken, içeriye giren ekipler Yüksek’in cansız bedeniyle karşılaştı. Savcının incelemesinin ardından Yüksek’in cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Yüksek'in ölüm sebebi, otopsi ve polisin soruşturması sonucu kesinlik kazanacak. Öte yandan, Yüksek’in emekli olduğu ve eşinin yaklaşık 14 yıl önce vefat ettiği, kendisinin de o günden bu yana yalnız yaşadığı öğrenildi.

        Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
        Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa