Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde kısa adı SEMDER olan Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği’nin (SEMDER) yeni başkanı Ali Gök oldu.

        2005 yılında kurulan ve 132 üyesi bulunan SEMDER, 12. Olağan Genel Kurulu’nu Hazerfan Parkı’nda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını Mehmet Altıntaş yaptı.

        Dernek başkanlığını 5 dönemdir yürüten Yıldırım Yılmaz’ın aday olmadığı seçimde, başkanlık için Ali Gök ile Sercan Görgülü yarıştı. Yapılan oylamada 61 oy alan Ali Gök, SEMDER’in yeni başkanı seçildi. Seçimde 1 oy geçersiz sayılırken, Sercan Görgülü ise 16 oy aldı.

        Seçimin ardından birlik ve beraberlik mesajı veren SEMDER Başkanı Ali Gök, devraldıkları bayrağı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

        Ali Gök başkanlığındaki SEMDER yönetim kurulu; Erdal Kurt, Murat Demirbakan, Uysal Demir, Hakan Akyol, Ali Mala ve Mehmet Ali Cengiz’den oluştu. Denetim kurulunda ise Celal Cin, Ümit Karakaya ve Halil Emre yer aldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
        Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa