Sarıgöl'de ilk kez Kitap Fuarı düzenleniyor
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ilk kez düzenlenecek olan 1. Kitap Fuarı, 1518 Aralık tarihleri arasında dopdolu etkinlikler ve yazar buluşmalarıyla kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede ilk kez düzenlenecek olan 1. Sarıgöl Kitap Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Kitap fuarı, 1518 Aralık tarihleri arasında Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda kitapseverleri ağırlayacak.
Fuar kapsamında hem yayınevleri hem de yerel ve ulusal yazarlar okuyucularla bir araya gelecek. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, fuarın ilçe için önemli bir kültürel adım olduğunu belirterek, "Kitapseverleri bir araya getirecek fuarımız, 1518 Aralık tarihleri arasında dopdolu etkinlikler ve yazar buluşmalarıyla sizleri bekliyor." dedi.
İlçede ilk kez düzenlenecek olan kitap fuarına yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Manisa
Nöbetçi Eczaneler