Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde aniden bastıran ve 3 dakika süren dolu, bahçelerle üzüm bağlarında zarara neden oldu.

        Alaşehir'de, saat 13.00 sıralarında etkili olan sağanak, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 3 dakika yağan fındık büyüklüğündeki dolu, Osmaniye, Azıtepe, Soğukyurt, Şahyar, Horzumalayaka ve Narlıdere mahallelerinde etkili oldu. Dolu, meyve ve sebze bahçeleriyle üzüm bağlarına zarar verdi.

        Alaşehir Ziraat Odası Danışmanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Dündar Yalçın, "Özellikle kırsal dağ mahallelerimizde etkili olan dolu yağışı üzüm bağları, kiraz ağaçları, elma ve kestane ağaçlarına zarar verdi. Zararlarla ilgili tespit çalışmalarımız başladı" ifadelerini kullandı.

        Yaka Mahallesi'nde oturan üzüm üreticisi Ali Cura ise "Aniden bastıran dolu yağışı üzüm bağlarına zarar verdi" dedi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Manisa / Alaşehir Nurettin DOĞAN

        2023-05-18 16:03:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa