Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Malatya'da 9 bin 659 sosyal konutun kurası bugün çekilecek.
        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan 500 bin sosyal konutun inşa edileceği Yüzyılın Konut Projesi'nde Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde yaklaşık 9 bin 659 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirilecek.
        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum saat 12.00'de çekilecek sosyal konut kurasına katılacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
        Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa