Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Kısa bir süre önce yaşamını işadamı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Petek Dinçöz, felç kalma riskine rağmen anne olmak için her şeyi göze aldığını söylüyor

Petek Dinçöz’le güneşli bir İstanbul öğleden sonrasında buluştuk. Mesleğini, kariyer planlarını, evliliğini ve hayallerini konuştuk.

Yeni şarkınız ‘Tadilat’ çok sevildi. İlgiden memnun musunuz?

‘Tadilat’ın pop müzikte bu kadar tadilat yapacağını hayal bile edemezdim. Sevgili Şehrazat’ın şarkısı, aranjörlüğünü de Volga Tamöz yaptı. “Pop Müzik’te başarılı olabilecek miyim?” diye kuşkularım vardı. Ama başardım. Birçok kişi yorumumu Ajda Pekkan’a benzetti. Süperstar’ın sesine benzetilmek gurur verici ve müthiş bir duygu. Ruhum ve bedenim de tadilata uğradı. Hayatımda her şey çok güzel gidiyor.

Klip de çok iddialı ve seksi olmuş.

Klip yayınlanmadan önce menajerim, basın danışmanım ve eşime seyrettirdim. “Bu Türkiye’ye çok fazla” dediler. “Türkiye’de benden başka bu dansları yapacak biri var mı?” dedim, “Yok” dediler. Klipte bacak kaslarımın görünmesini istediğim için, maratona hazırlanan bir sporcu gibi çalıştım.

Danslarınız da çok konuşuluyor.

Belli bir dönem dans etmedim. Dansa küstüm. “Petek’in klipleri hep danslıdır” gibi bir kanı vardı ve insanlar bir beklenti içindeydi. Dans ettikçe, danstan sıkıldım. Ama şimdi kapı gıcırtısında oynuyorum. Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde, aralarında yabancıların da olduğu 20 kişilik bir dans ekibiyle 2 günde çektik klibi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ