Berna Laçin için çocukluğumu biliyor desem yalan olmaz. Ben geçen zamanla birlikte büyümeye başladım ama o hiç değişmedi. Hep genç, hep güzel ve hep enerjik oldu. Sohbetimiz süresince o güzel kahkahalarını da bol bol attı.
6 sene oldu. En son Cihan Ünal’la ‘Dönme Dolap’ta kapalı gişe oynamıştık. Bütün ödülleri almıştım. Farklı bir şey yapıp, kendimi sınamak istedim. O riski seviyorum. Bu oyunda Erdal Özyağcılar’la oynamak zaten başlı başına bir sınav. Bir de oyun, oyuncu şovu üzerine kurulu. Hepimizin şov bölümleri var, bu da oyuncu için çok cazip bir durum.
Önce bir kadını görüyoruz sahnede, sonra boyacı geliyor. Kadının aslında kocasını aldattığını anlıyoruz. Onları da aldattığı adamın karısı yakalıyor, sonra kadın eve geliyor. “Senin kocana her şeyi anlatacağım” diyor. Devamını anlatmayayım, seyirciyi tiyatromuza bekliyoruz.
(Gülüyor) İzmir’de 700 kişiye oynadık. Alkışlardan oyun kesilince 10 dakika uzadık. Annemlere oyunu izlemeleri için zor yer bulduk.