Gökhan Özen: "Bayram şekerim kızım"
21 Temmuz'da albümü çıkıyor, 24 Temmuz'da da baba oluyor
ABONE OLARİFE günü Gökhan Özen’le Levent’teki stüdyosunda buluştuk. Uzun süredir görüşmüyorduk. Çünkü Gökhan’ın artık bir ayağı yurtdışında. Sessiz sedasız gidip şarkılarını hazırlıyor. Gözlerden uzak yaşıyor. Gökhan’a yıllardır “Çık arada sırada, göster kendini” diye baskı yapıyorum. Hatta bu kapalı kutu yaşama durumuna çok kızıyordum ama aslında çok doğru yapıyormuş. Malum sosyal medyayla birlikte herkes o kadar göz önünde ki, gizli yaşamak bir başarı haline gelmiş durumda. Kendisini bu konu için tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ettim.
Stüdyoda çektirdiğimiz yandaki fotoğrafı da karnı burnunda olan eşi Selen çekti. 21 Temmuz’da yeni albümü ‘Maske’ doğacak, 24 Temmuz’daysa kızını kucağına alacak Gökhan. Anlayacağınız çifte bayram yaşıyor. Daha ne olsun? Ballı lokma tatlısı! Gökhan Özen’in en güzel, en hareketli, en keyifli bayramı ve tabii günleri başlıyor.
Bayram öncesi buluştuğumuz için Gökhan’a “Bayram mesajıyla başlayalım istersen” dedim. O da bana “Bu bayram benim için mis gibi 2 hediye bir arada. Birincisi 2 yılın sonunda nihayet tamamlanan yeni albümüm ‘Maske’nin ‘Mis’ şarkısının klibiyle bayram sonrası piyasaya çıkıyor olması. İkincisiyse doğacak olan bebeğim. Mis gibi bir havada mis gibi güzel bayramlar olsun tüm Türkiye’ye. Savaşsız, barış dolu... Ve çocukların ağlamadığı bir dünya” dedi. Karı-koca albüm için çok heyecanlılar.