Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz’ın sevgilisi olduğunu, olay anında yanında bulunduğunu iddia eden Vijdan Vatansever’e yanıt gecikmedi. Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat, “O kadın eşimin sevgilisi değil kuryesiydi, cinayeti o işlemiş bile olabilir” dedi.

Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, bir binanın arkasında boğazı kesilmiş olarak bulunmasının yankıları sürüyor. Cinayet aydınlatılmaya çalışılırken, işadamının eşi Nazlı Hamarat ile sevgilisi olduğunu iddia eden Vijdan Vatansever adlı genç kız arasında da bir söz düellosu başladı.

Vatansever’in Instagram’da Şaşmaz ile samimi fotoğraflarını paylaşarak “Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Dudaklarından dökülen son ‘seni seviyorum’ bana ait. Kaçmaktan yaşayamadığımız aşkımıza üzülüyorum” yazmasına Hamarat sessiz kalmadı. Hamarat şok bir iddia ortaya atarak Vatansever’in şüpheli olduğunu söyledi: “Kocam Ukrayna’ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ