Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay ile Nejat bugün film çekimine başlıyor

        Esin ÖVET / HABERTURK GAZETE

        Cumartesi akşamı Serenay Sarıkaya ile Zorlu Center Morine’de karşılaştığımı, yakında setlere döneceğini yazmıştım. Twitter, Instagram derken sosyal medyada birçok kişi, “Dizi mi çekiyor sinema filmi mi, ne olur açıklayın” dedi.

        Kafalar karışık anlayacağınız. Herkes merak ediyor, “Serenay Sarıkaya şu anda ne yapıyor? Kerem Bürsin ile sinema filmi ne oldu? Nejat İşler’le ne yapıyor? Dizi mi, film mi?” diye. Ben de emin olmak için sordum soruşturdum. Meğer Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler bugün birlikte rol alacakları sinema filminin çekimine başlıyorlarmış. Yani bugün setin ilk günü. Umur Turagay’ın çekeceği filmin adı henüz belli değil. Serenay Sarıkaya senaryoyu çok beğendiği için kabul edip Los Angeles’tan gelmiş. Ama tabii sevgilisi Kerem Bürsin ile oynayacağı filmden de vazgeçmiş değil. O filmin çekimlerine de haziranda başlayacakmış. Hazirana kadar bu filmi yapıp sonra hemen o filmi çekecek. Yani önümüzdeki sezon iki farklı Serenay Sarıkaya olacak sinema perdesinde. Serenay Sarıkaya iyi bir oyuncu, o yüzden sinema filmi çekmesi çok doğru bir karar, ama tabii aynı dönemde iki farklı film yapması da enteresan olmuş. İkisinde de farklı kadın olacağı için önümüzdeki yıl yine en çok Serenay Sarıkaya’yı konuşacağız gibi. Şimdiden hazır olun derim.

        MERAKLISINA NEJAT ARTIK DİZİ İSTEMİYOR

        Dahaönce ilk kez ben yazmıştım, “Nejat İşler bundan sonra dizide oynamayacak” diye. Ama tabii belli olmaz bu işler. Birçok ünlü “Yapmayacağım” dediği bir şeyi kısa süre sonra yaptığı için kesin bir şey söylersek bizim hatamız olur. Şimdilik istemediğini biliyorum, yapmayacağını söyledi, ama dediğim gibi belli olmaz.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa