Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şahan Gökbakar: Osman da benim Recep de benim

        NURİ ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın galası Kanyon’da yapıldı. Geceye eşi Selin Gökbakar’la katılan ünlü komedyeni sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Gökbakar, basın mensuplarının, “Osman, Recep’in rekorunu kırar mı?” sorusuna verdiği, “Recep de benim olduğu için geçerse sorun yok” cevabıyla güldürdü.

        Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Demet Akbağ gibi ünlü isimlerin de katıldığı galada film ekibi topluca objektif karşısına geçti.

        "Oğlum ileride benimle gurur duyar inşallah"

        Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın galası önceki akşam yapıldı. Galaya, çok sayıda ünlü katıldı. Gökbakar, “Oğlum ileride filmlerimi izlediğinde benimle gurur duyar inşallah” diye konuştu.

        Ünlükomedyen Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın galası önceki akşam Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleştirildi. 19 Şubat’ta vizyona girecek filmin galasında ünlü yağmuru yaşandı. Galaya eşi Selin Gökbakar’la birlikte katılan ve heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan Şahan Gökbakar, “Bu film için yaklaşık 8-9 ay uğraş verdik. İnşallah bizdeki etkisi izleyenlere de geçer” dedi.

        ‘İVEDİK'İ GEÇERSE SORUN OLMAZ’

        Eşi Okan Kurt’la birlikte rol aldığı filmin galasına smokinle katılan Demet Akalın, “Yeni trend bu. Dünya modasını takip ediyorum” dedi. Şahan Gökbakar ise Akalın’ın sette sıfır kapris olduğunu söyledi.

        Düğün Dernek 2 Sünnet’in oyuncularından Murat Cemcir, “Bu filmin gişesi sizinkini geçer mi?” sorusunu “İnşallah” diye yanıtladı.

        Hakan Baş ve Bensu Soral.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa