Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç'tan Yağmur Tanrısevsin açıklaması

        Oğuzhan Koç ile 8 yıllık sevgilisi Zeynep Koçak'ın ayrılmasına Yağmur Tanrısevsin'in neden olduğu iddia edilmişti. Haberler karşısında sessizliğini koruyan ikiliden Oğuzhan Koç, Instagram sayfası üzerinden konuya açıklık getirdi.

        Koç sayfasına "Zeynep Koçak ile gazetelerde yazılandan çok daha uzun bir süre önce ayrıldık. Özel hayatını göz önünde yaşamayı sevmeyen insanlar olarak, ilişkiye başlarken nasıl bir açıklama yapmadıysak, bitirirken de kendimizi bu konuda bir açıklama yapmak zorunda hissetmedik. Başından sonuna kadar her şeyin seviyeli yaşandığı ilişkimize basının da biraz olsun 'saygı' ve seviyeyle yaklaşmasını rica ediyoryorum... 'ayrıldığımız' dışında bir haftadır hakkımızda çıkan diğer tüm haberler yalan ve dedikodudan ibarettir. İtibar etmemenizi rica ederim." notunu düştü.

        BİR AÇIKLAMA DAHA

        Zeynep Koçak, Yağmur Tanrısevsin ile nişanlısı Oğuzhan Koç’un birlikte olduğunu öğrenip şoke olduğu haberlerine ateş püskürdü. Koçak, Instagram hesabından, “Sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Sustukça her gün yeni bir haberle uyanıyorum. Uçsuz bucaksız hayal dünyanız beni gerçekten çok etkiledi’’ dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa