Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da yılbaşı nedeniyle yapılan polis denetimlerinde, 9 bin 436 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı.


        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarda 9 bin 436 kişinin GBT'si sorgulandı. Bin 689 araç, 195 işyeri, 32 metruk bina, 82 park, 11 oyun salonu denetlendi.


        Çalışmalar sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan 4 şüpheli gözaltına alınırken, kayıp başvurusu yapılan bir kişi de bulundu. Yaşı küçük kişi bulunduran bir içkili mekan hakkında da işlem başlatıldı.


        Denetimlerde başta alkollü araç kullanmak ve kural ihlali gerçekleştiren 89 araç sürücüsüne 319 bin 641 lira idari para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
        Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa