Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ensar Durmuş, Kütahya Şehir Hastanesi Başhekimliği görevindeki değişimle ilgili bir açıklama yayımladı.

        Durmuş, yaklaşık bir yıldır Kütahya Şehir Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Doç. Dr. Mehmet Fatih Ekici’nin görevden ayrıldığını belirterek, "Mehmet Fatih hocamıza tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        Başhekimlik görevine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Halil İbrahim Şişman’ın getirildiğini açıklayan Durmuş, "Yeni başhekimimiz Dr. Halil İbrahim Şişman hocamıza görevinde başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
        Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa