Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Kaymakamı Erkan Atam, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu Özel Eğitim öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

        Kaymakam Erkan Atam, düzenlenen kahvaltı programında yaptığı açıklamada, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın oluşturulması açısından önemli bir gün olduğunu toplumun her alanında duyarlılık gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
        Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa