Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Valisi İbrahim Akın, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

        İlçeye gelişinde Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar tarafından karşılanan kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Akın, burada ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları, bölge tarihi, kültürü ve doğal kaynakları üzerine bilgi aldı.

        Vali Akın, daha sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Selçuklu beylik dönemi yapılarından, birçok ahşap süsleme sanatını da bünyesinde barındıran Eşrefoğlu Camii ve bedesteninde incelemelerde bulundu.

        Beyşehir Belediyesi'ni de ziyaret eden Akın, Başkan Adil Bayındır'dan belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Beyşehir Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

        Yenisi yapılmak üzere geçtiğimiz yıllarda yıkımı gerçekleştirilen eski Hükümet Konağı alanında da incelemelerde bulunan Akın, son olarak Beyşehir Adliyesi'ne giderek, Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca'dan adli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Akın daha sonra ilçeden ayrılarak Konya'ya hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa