Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerinden M1 Konya Alışveriş Merkezi, "Sayfaların Büyüsüne Kapıl" sloganıyla düzenlediği Kitap Fuarı'nda okurları sevdikleri yazarlarla buluşturuyor.

        Fiba Commercial Properties tarafından yönetilen M1 Konya AVM, 5 Aralık5 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Kitap Fuarı’ ile okurları edebiyatın dünyasına davet ediyor. "Sayfaların Büyüsüne Kapıl" sloganıyla düzenlenen fuar, birbirinden değerli yazarları, imza günleri ve söyleşilerle Konyalı kitapseverlerle buluşturacak.

        İlk olarak 6 Aralık Cumartesi günü, diyetisyen Hatice Nur Ege okurları ve sevenleriyle buluşuyor. Ege, doğal beslenme ve sağlıklı yaşam önerilerini samimi bir dille aktardığı kitabı ‘Köyden Şehre Doğal Reçeteler’i imzalayacak. 13 Aralık Cumartesi günü ise Adora Yağmur imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek. Yağmur’un çağdaş Türk edebiyatına kazandırdığı yapıtlar, okurlara güzel bir gün yaşatacak.

        AVM’de düzenlen Kitap Fuarı, bir ay boyunca zengin kitap çeşitliliği, indirimli satışlar ve yazarlarla interaktif etkinliklere ev sahipliği yapacak. Tüm kitap tutkunları, fuarı ziyaret ederek hem sevdikleri yazarlarla tanışma hem de yeni kitaplar keşfetme fırsatı bulacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
        Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa