Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Pişmaniye Festivali kapsamında düzenlenen Sagopa Kajmer konseri, İzmitliler tarafından büyük ilgi gördü.

        Osmanlı Devleti zamanında saray helvası olarak bilinen pişmaniyenin tanıtımı amacıyla İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Pişmaniye Festivali'nin 10.'su gerçekleştirildi. İlk olarak Mardin Kızıltepe'de başlayan festival, İzmit'in en işlek caddelerinden biri olan Fethiye Caddesi'nde çekilen pişmaniyenin vatandaşlara ikram edilmesiyle devam etti.

        Festival kapsamında İzmit Fuarı içinde de akşam saatlerinde pişmaniye çekimi yapılarak vatandaşlara ikram edildi. Festival, ardından ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer konseriyle devam etti. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi önünde toplanan binlerce rap hayranı, Sagopa Kajmer'in seslendirdiği rap şarkılarına eşlik etti.

        Sagopa Kajmer konseri gecenin ilerleyen saatine kadar devam etti. Konser sonrasında Başkan Vekili İbrahim Bulut Doğan Sagopa Kajmer’e çiçek ve İzmit pişmaniyesi hediye ederek, teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa