Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde amcaları tarafından tabancayla vurularak öldürülen 2 kardeşin cenazeleri toprağa verildi.

        Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Altunhisar Caddesi'ndeki bir müstakil evde gece saatlerinde amca F.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Gazi Zafer Y. (26) ve Güven Y. (27) için Sarımeşe Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

        Öğle vakti kılınan namazın ardından iki kardeşin cenazeleri, Sarımeşe Merkez Mezarlığı'nda defnedildi.

        Öte yandan cinayet zanlısı F.Y'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

        Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde gece saatlerinde F.Y'nin tartışma sonucu tabancayla ateş ettiği yeğenleri Gazi Zafer Y. ve Güven Y. olay yerinde hayatını kaybetmiş, olayda yaralanan M.S. hastanede tedavi altına alınmıştı.

        Şüpheli F.Y. polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
        Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa