Kocaelispor, savunma oyuncusu Yunus Emre Gedik ile yollarını ayırdı
Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, savunma oyuncusu Yunus Emre Gedik ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, savunma oyuncusu Yunus Emre Gedik ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Futbolcumuz Yunus Emre Gedik’in sözleşmesi karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Yunus Emre Gedik’e camiamıza verdiği emekler için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Her şey için teşekkürler Yunus." ifadelerini yer verildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kocaeli
Nöbetçi Eczaneler