Yarım asırlık çiftler sinemada buluştu 58 yıllık evli çift: "Kavgalarımız olsa da hepsini saygıyla aştık"
Körfez'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 45 yıl ve üzeri evli çiftlere yönelik sinema etkinliği düzenlendi. 58 yıllık evli Ali ve Fatma Yılmazcan çifti, mutlu evlilikleriyle ilgili, "Kavgalarımız olsa da hepsini saygıyla aştık" dedi.
Körfez Belediyesi 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi üyeleri için organize edilen programda, uzun yıllar aynı yastığa baş koyan çiftler bir araya gelerek film izledi. Etkinliğe katılan 58 yıllık evli Ali ve Fatma Yılmazcan çifti, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Evliliklerinde yarım asrı geride bıraktıklarını belirten çift, "58 yıllık evliyiz. 'Hiçbir kavgamız olmadı' diyemeyiz, tabii ki oldu. İyi ve olumsuz günlerimiz de oldu ama hepsini sevgi ve saygıyla aştık. Asla birbirimize hakaret etmedik" dedi.
Belediye yetkilileri, uzun soluklu evliliklerin toplumsal değerlerin önemli örneklerinden olduğunu vurgulayarak, aktif yaşlanmayı destekleyen sosyal etkinliklerin sürdürüleceğini kaydetti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kocaeli
Nöbetçi Eczaneler