Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaelispor Antalyaspor maçı öncesi seremoniye çıkacak çocuk kontenjanının bir bölümünü misafir takıma ayrıldı. Antalyasporlu çocuklar maça Kocaelisporlu oyuncuların elinden tutarak çıktı. Seremonide ayrıca şehit özel harekat polisi Emre Albayrak unutulmadı.

        Trendyol Süper Lig’de 17. haftanın açılış maçında Kocaelispor, Antalyaspor’u konuk ediyor. Maç öncesi yapılan seremonide çocuk kontenjanın bir bölümü Antalyasporlu çocuklara ayrıldı. Antalyasporlu minik taraftarlar; Kocaelisporlu oyuncularla birlikte sahaya çıktı. Seremoni sırasında tribünlerde İstanbul'da şehit edilen özel harekat polisi Emre Albayrak'ın fotoğrafının ve adının yer aldığı Türk bayrağı açıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
        Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa