Kırklareli'nde buğday tarlasında çıkan yangın söndürüldü
Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 90 dönümlük buğday ekili alan zarar gördü.
KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 90 dönümlük buğday ekili alan zarar gördü.
Sütlüce köyünde bir tarlada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve orman işletme ekipleri sevk edildi.
Köylüler de traktör ve iş makineleriyle yangına müdahale etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrası itfaiye ekipleri yangını söndürüldü.
Yangında, yaklaşık 90 dönüm buğday ekili alan zarar gördü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kırklareli
Nöbetçi Eczaneler