Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale'de akaryakıt tankeri ile kafa kafaya çarpışan kamyonetin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.
        Kaza, Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyü ile Hisar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.Ç. (26) idaresindeki 34 DYP 907 plakalı akaryakıt tankeri ile D.S.'nin kullandığı 06 EUL 449 plakalı Toyota marka kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü D.S. ile araçta bulunan E.T. (57) ve O.K. (36) yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet hurdaya döndü.
        112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar ekiplerin müdahalesiyle çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazaya karışan her iki aracında bölgede yol inşaatı yapan Fernas şirketine ait olduğu öğrenildi.
        Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
        Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa