Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, hakim ve savcı yardımcılarıyla bir araya geldi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programda, yargı mensuplarıyla görüş alışverişinde bulanan Çiçek, mesleki tecrübelerini ve değerlendirmelerini paylaşarak, hukuk camiasına yönelik mesajlar verdi.

        Adalet hizmetlerinin etkinliği, yargı süreçlerinin güçlendirilmesi ve kurumlar arası işbirliğinin önemi üzerinde duran Çiçek, bu tür buluşmaların bilgi ve tecrübe paylaşımı açısından büyük değer taşıdığını belirtti.

        Vali Çiçek, toplantıya katılan tüm yargı mensuplarına teşekkür etti.

        Programa, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tuncay Yılmaz da katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa