Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'de aracıyla uygulama yapan ekiplere çarparak 1 polis ile 1 vatandaşın yaralanmasına sebep olan şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

        Melikgazi ilçesi Hulusi Akar Bulvar'ında uygulama yapan polis ekibine çarparak kaçmaya çalışan S.T, kısa süre içerisinde yakalandı.

        1 polis ile 1 vatandaşın yaralanmasına sebep olan S.T, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Öte yandan yakalandığı anda alkollü olduğu öğrenilen S.T'nin 2033 yılına kadar ehliyetine el konuldu.

        Ayrıca S.T'ye çeşitli maddelerden 56 bin 501 lira da cezai işlem uygulandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa