Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Talas ilçesinde 13 aracın lastiklerini kestikleri gerekçesiyle 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Talas ve Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlükleri Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Mevlana Mahallesi'nde 13 aracın lastiğinin kesildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

        Bu kapsamda yapılan araştırmalar ve 180 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, zanlıların B.A. (15) ve C.K.(16) olduğu belirlendi.

        Polis ekipleri, şüphelileri olayda kullandıkları bıçakla birlikte yakaladı.

        Suça sürüklenen çocuklar ve aileleri hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa