Kayseri'de antikacılar Talas Antika Pazarı'nda buluştu
Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Antika Pazarı, tarihi Harman Mahallesi Meydanı'nda ziyaretçilerini ağırladı.
Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Antika Pazarı, tarihi Harman Mahallesi Meydanı'nda ziyaretçilerini ağırladı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, antika ev eşyalarından halı ve kilimlere, tespihten para ve değerli objelere kadar çok sayıda ürünün sergilendiği pazara ilgi yoğun oldu.
İl dışından gelen çok sayıda antikacı da tezgah açarak koleksiyon meraklılarına farklı seçenekler sundu. Etkinlikte ayrıca müzayede düzenlendi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bazı antika eşyaları satın aldı.
Yalçın, etkinliğin Talas'ın kültürel dokusuna katkı sunduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kayseri
Nöbetçi Eczaneler