Ankara-Niğde Otoyolu'nun Kayseri bağlantısı için ilk ihale yapıldı
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Ankara-Niğde Otoyolu Kayseri bağlantısı için ilk ihalenin yapıldığını duyurdu.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Ankara-Niğde Otoyolu Kayseri bağlantısı için ilk ihalenin yapıldığını duyurdu.
Okandan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, proje ile ilgili ihale sürecinin devam ettiğini belirtti.
Sözleşmenin yakın bir zamanda imzalanacağını kaydeden Okandan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Ankara-Niğde Otoyolu Kayseri Bağlantısı Projesi'nin ihalesi iki aşamalı olarak planlanmış olup, birincisi 15 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhale süreci halen devam etmekte olup, sözleşme yakın bir tarihte imzalanacaktır. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun."
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kayseri
Nöbetçi Eczaneler