Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıoğlan İlçe Müftülüğü öncülüğünde, depremzedelere yardım amaçlı kermes düzenlendi.

        İlçede bulunan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'de (KAYMEK) düzenlenen etkinliğe katılan İlçe Müftüsü Muhammed Cihat Akan, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti.

        Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun önemini bir kez daha gördüklerini belirten Akan, "Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin." dedi.

        Akan, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Depremzedelere yardım amaçlı çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
        Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa