Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'den kardeş belediye Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki depremzede vatandaşlar için 5 tır yardım malzemesi gönderildi.

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi'ni kurduklarını anımsattı.

        Depremin ilk gününden itibaren 1000'in üzerinde yardım tırını bölgeye gönderdiklerini aktaran Palancıoğlu, kışın gelmesiyle Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi olarak yatak, yorgan, battaniye, yastık ve diğer malzemeleri içeren yeni yardımlar gönderdiklerini belirtti.

        Malzeme yüklü 5 tırı bölgeye uğurladıklarını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Bu yardımları ulaştırırken beraber çalıştığımız Kayseri Sanayi Odasına, Kayseri Ticaret Odasına, Kayseri OSB'ye, Mimarsinan ve İncesu OSB'ye, KAYMOS'a, Kızılay'a ve sanayicilerimize, nakliyede bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 6 Şubat'tan itibaren deprem bölgesine yardımımız hiç eksik olmadı. Adıyaman'da ve Elbistan'da çarşı kurduk, Kahramanmaraş merkezde iki ayrı konteyner kent kurduk. Yardımları sürekli gönderiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa