Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, Adana ve Niğde'de düzenlenen yarışmalardan dereceyle döndü.

        KAYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 6-8 Ekim'de düzenlenen 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamındaki yemek yarışmasında, aşçılık programı öğrencilerinden Hilal Bedir, Zübeyde Çatal ve Rümeysa Özbay ekip kategorisinde birinci, Hasan Hüseyin Durmaz, Şefika Sarıçiçekli ve Ayşenur Dikme ise üçüncü oldu.

        Üniversitelerarası genç şefler kategorisinde Şefika Sarıçiçekli birinci, Hasan Hüseyin Durmaz üçüncü oldu.

        Genç Şefler kategorisinde İrem Aslan ve Fatma Cikla, jüri özelödülüne layık görüldü.

        Niğde'de üçüncüsü düzenlenen Gastronomi Festivali'nde ise Hilal Bedir, bireysel modern Türk mutfağı ana yemek dalında birinci, Burat Taha Osmanlı mutfağında ikinci, Büşra Nur Canbazoğlu ise Selçuklu mutfağında üçüncü oldu.

        Niğde yemekleri kapalı kutu yarışmasında da Hamit Emin Yıldız ikinci, ekip yemek yarışmasında Şefika Sarıçiçekli, Hasan Hüseyin Durmaz ve Ayşenur Dikme ikinci oldu.

        Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Adana ve Niğde'de festivaller kapsamında düzenlenen yemek yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ve öğretim elemanlarını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa